"Jagen" met en op uw familie
vrienden of collega's
 
  Home Spelopzet Programma&Prijzen Arrangementen Contact&Route Links

 

Lawerman Party
Compagnie

 

Rabbit Mountain
Outdoor Paintball
 
Steenwijkerweg 119
8397 LC De Blesse
 

0561- 441522

info@pieterpoot.nl

Paintball

Spelopzet

Wij geven toe, niets is mooier dan paintballen in een natuurlijke omgeving. Ons bos geldt als een perfect paintballterrein. Het spel wordt spannender door de natuurlijke obstakels, barricades en hindernissen. Wij zorgen ervoor dat er voldoende schuilplaatsen zijn waar u zich kunt terugtrekken.

 

 

Bij Paintball is het de bedoeling dat twee groepen spelers tegen elkaar gaan strijden en elkaar proberen uit te schakelen door op elkaar te schieten met kleurstofballetjes. Dat moet lukken denk wij. Voordat de strijd losbarst worden eerst de teams verdeeld. Een spel die op uw lijf geschreven is als u houdt van een beetje actie en avontuur. Een beetje lef moet u wel hebben! De kans is groot dat u aan het einde van de dag er ´gekleurd´ op staat. U leert in een mum van tijd uw collega´s, vrienden of familie kennen. Met wie kunt u een alliantie aangaan en wie doet er alles aan om u uit te schakelen? Bij paintball gaat het om samenwerken, strategie en heel veel creativiteit. Kruipend in uw overall met gezichtbeschermer en natuurlijk uw verfgeweer probeert u uw tegenstanders op afstand te houden maar nog liever: te raken! Als u zonder kleur aankomt bij het fort van ´de vijand´ en de vlag aantikt dan is uw team, the winning team van de dag! Natuurlijk zullen wij dit ook allemaal vertellen in de introductie.

 

Safety Zone

Als u bent geraakt, kunt u terugkeren naar de safety zone op het terrein en als u wilt kun je daar het spel blijven volgen. Of u kunt hier even uitpuffen onder het genot van een drankje om u weer op te maken voor een volgende wedstrijd.

 
De Vrijgezel is het haasje

Het zullen je vrienden maar wezen, zal de vrijgezel denken…. Maar u kunt ervoor kiezen om de aanstaande als konijn of olifant het bos in te jagen. Wij hebben de pakken voor de vrijgezel klaar liggen en hij mag van ons voor 50 euro extra de hele dag erin lopen. Als de vrijgezel in zijn pak wordt gehesen en het bos is ingestuurd dan kan het spel beginnen.

 

 

klik op de foto's voor een vergroting.

 

paintball groep

 

 

fanatiek paintballer

 

 

paintball commando's

 

 

OLIFANT

 

 

 

 

Lawerman